Sebastian Vettel FAN Page
 

Impresszum

Leveleket ide küldhetsz Sebastiannak: Postfach 1479 64632 Heppenheim

Ez az oldal a magyarországi Sebastian Vettel szurkolók nem hivatalos oldala. Az weboldal célja hogy minnél jobban megismerhessétek Sebastian Vettelt és a Scuderia Toro Rosso Forma-1 csapatát. Ha módotok van rá gyertek ki a Forma-1 Magyar Nagydíjra a Hungaroringre, hogy együtt szurkolhassunk Sebastiannak!

Ajánlom ezt az oldalt Bálint és Levi kollegámnak, akik szintén fanatikus Forma-1 hívők, Laci kollegámnak akinek sosincs ideje megnézni a futamokat ezért mindíg nekünk kell beszámolni a történtekről, és persze magamnak legfőképpen. És természetesen lányomnak Viviennek (aki imádja az autósportot már 9 évesen) és fiamnak Eriknek (akit egyáltalán nem érdekel a Forma-1).

Amennyiben bármilyen észrevételed lenne az oldallal kapcsolatban, ne habozz írni az info[kukac]netmax.hu email cimre.

Stefán Zoltán / 2007.10.10

Az oldalon szereplő, BMW, BMW Sauber, Red Bull, Red Bull Racing, Scuderia Toro Rosso, Minardi, Ferrari, McLaren Mercedes és minden egyéb hasonló nevezetű dolog amit kifelejtettem volna bejegyzett védjegyek.

 

[ Kezdőlap ] :: [ Sebastian Vettel ] :: [ Csapat ] :: [ Fórum ] :: [ Képek ] :: [ Linkek ] :: [ Linkpartnerek ] :: [ Impresszum ]
Copyright 2007 [ webdesign by Netmax ] [ablak]